Arama
Arama Sonuçları
Nereye varacak? Artık her hafta zam!..
Yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Yer Kastamonu! Uyuşturucu, silah, tüfek...
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ruhsatsız silahlar ve av tüfeği ele geçirildi.
Kastamonu’da 51 araç trafikten men edildi
Kastamonu’da polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 51 araç trafikten men edilirken, aranan 3 kişi yakalandı.
Kastamonu'da bir kahramanlık!
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, gittiği banka şubesinde kalp krizi geçiren vatandaşı, kalp masajı ve sunni teneffüs ile hayata döndüren polis memurlarına başarı belgesi takdim etti.
Fazla uzağa gidemedi!
Kastamonu’da 3 ev hırsızlık olayının şüphelisi, kıskıvrak yakalandı.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu’daki kahraman polislere teşekkür
İçişleri Bakanlığı; resmi X hesabından; Kastamonu’da görev yapan polislerin yerinde müdahalesini paylaştı. Bankada kalp krizi geçiren vatandaşa müdahale ederek hayata tutunmasını sağlayan polis ekipleri, ‘’Kahraman polis memurlarımız, kalbi duran vatandaşımızı hayata döndürdü’’ notuyla paylaşıldı.
Kalbi duran vatandaşa polisten ‘hayat’ öpücüğü…
Kastamonu'da bir bankada sıra beklerken kalbi duran kişiyi trafik polisleri kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü.
44 yıllık Kastamonu göndermesi!
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 1980 yılında Kastamonu’da iki polisin fotoğrafının paylaşılmasının ardından; Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü de; 2024 yılında aynı fotoğrafı çekerek gönderme yaptı.
1 yılda 10 ölü, 1517 yaralı!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü trafik kazaları bilançolarını açıkladı
Uyuşturucu batağındaki Kastamonulu kız şimdi tanınmaz halde!
Arkadaş ısrarıyla uyuşturucu bataklığına bulaşan Kastamonulu genç kız, aldığı yardımlarla tekrar hayata döndü…
Yağmacı cezaevine gönderildi!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, Kastamonu merkezde konutta birden fazla kişi ile yağmacılık suçundan kesinleşmiş 7 yıl hapis cezası olan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Emlakçı cinayetinde 3 tutuklama!
Kastamonu'da iş yerini kurşunlayarak bir kişinin ölümüne sebebiyet veren 3 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.  
Bir gün değil, her gün!..
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında etkinlikler düzenliyor.
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
Kastamonu'da büyük uyuşturucu kaçakçısı yakalandı
Kastamonu'da 67 Bin 200 adet sentetik ecza hapı ile kutusunda yabancı menşeili 2 adet 9 mm çapında tabanca ele geçirilen zanlı, Adliyeye sevk edildi.
Kanlı apartman yönetimi kavgasında 1 tutuklama
Apartman toplantısında meydana gelen ve 1’i ağır 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili 1 kişi tutuklandı. Yaralılardan 3’ü tedavilerinin ardından taburcu edilirken 1 yaralının ise tedavisi halen devam ediyor.  
Miniklere trafik bilinci aşılandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Candaroğulları İlkokulu öğrencilerine yönelik trafik konusunda bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu.
Emniyet gençler için teyakkuzda!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul önlerinde ve çevresinde kontrollerini sürdürüyor. Bu kapsamda internet salonları, kıraathane, oyun salonu, büfe ve diğer yerler olmak üzere kontrol edilerek, 68 şahıs sorgulandı.